zondag 11 januari 2009

Gestopt

Het woord voor de Dare K2 op het SA forum is: stoppen. Deze opdracht was nog lastiger dan de eerste. Want wat kan je nu bedenken met het woord stoppen, ja stoppen met roken, maar ik rook niet, dus dat valt af. Na een week nagedacht te hebben, bedacht ik me dat mijn naaimachine er mee was gestopt. En daar ben ik mee aan de gang gegaan en dan is dit het uiteindelijk geworden, mijn uitwerking van de Dare K2. Op de journaling (onderste foto) kan je het hele verhaal lezen.
Materialenlijst:
Papier: Basic Grey, Element sticker: Basic Grey, Pons: Fiskars, Swirls: Prima Marketing, Souffle pen: Sakura, Stempels: Avec, Kleurpotloden: Derwent, Embellishment: Uit eigen voorraad, Titel: Plantin Schoolbook, Distressinkt: Ranger, Garen: DMC

1 opmerking:

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra