zaterdag 13 december 2008

Kersttaart

Ik ben begonnen met 1 doosje, gewoon om te kijken of het leuk was en het lukte dus toen heb ik er nog 11 bijgemaakt zodat het een "taart"werd. Ik heb in elk doosje een kleinigheidje gedaan om uit te delen. Ik heb er nu een kerstttaart van gemaakt, maar je kan deze taart natuurlijk voor elke gelegenheid gebruiken.

5 opmerkingen:

 1. Een lekker taartje....ziet er goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow dat ziet er erg goed uit zeg!!!
  Ontzettend leuk idee ook!

  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er yummie uit Petra!! Leuk gedaan joh!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi peet,
  Hij is leuk geworden.En erg leuk zo die kerstman erop.
  grt natas

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat ziet er heel leuk uit. Goed idee ook, ik ga denk ik ook zoiets proberen voor de kerst :)

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra