zondag 28 december 2008

Believe in your Dreams

Een nieuwe cyclus van Dare's is begonnen op het SA forum. We kregen het volgende woord(en) als opdracht: Believe/Geloof. Ik vond het een hele lastige opdracht en daar heb ik lang over na moeten denken. Maar ik ben er toch uitgekomen, ik heb de sketch gebruikt van sketchy sunday die vandaag op het forum stond. En een foto van mijn jongste dochter. Ze gaat 4 Januari haar droom waar maken en kwam zo op de titel die ik heb gebruikt voor de LO. Bedankt weer voor het kijken.
Materialenlijst:
Papier: Mollie and Mac, Lint: Crea Motion, Flower: Prima Marketing, Swirl: Prima Marketing, Spacers: Hobby & Crafting, Brads: Make Me, Titel: Plantin Schoolbook, Hotfixsteentjes

5 opmerkingen:

 1. hij is prachtig geworden, en inderdaad een hele lastige opdracht!!maar je hebt het prachtig gedaan zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is prachtig hoor. Spannend, 4 januari schiet al erg op.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Petra je heb jezelf weer overtroffen wat is die lo weer mooi geworden. En wat spannend want 4 januari komt nu wel heel erg dicht bij. Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prachtig geworden!!
  fijne jaarwisseling!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super mooi, hebben jullie dit papier ook in je winkel??

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra