maandag 13 oktober 2008

This is me

Na mijn scrappersblock is het er eindelijk weer eens van gekomen om iets te maken. Ik had zulk leuk papier van CreaMotion in de winkel gekregen dat ik daar echt iets van wilde maken. Het viel nog niet mee om er een mooie Lo van te maken, het is vrij druk papier. Maar ik vind hem zelf wel goed geslaagd en jullie? Bedankt weer voor het kijken.

5 opmerkingen:

 1. Een leuk en fleurig lootje. Leuk ook die vlindertjes met schaduweffect eronder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie lo Petra! Leuk al die detailfoto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi peet ,

  Heel mooi lootje geworden.
  Ik vind de bloem erg leuk.

  Groetjes natasja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Love all the colours and eye candy you have on this one, those butterflies are cute!

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je langs komt op mijn blog.
En bedankt voor je leuke berichtje
Graag tot een volgende keer.
Gr. Petra